Dés Marci, Mécs Miklós és Trapp Dominika éttereminstallációja az Éjszakai átszálló - Csakoda fesztiválon. Minden nap új étterem, új arculat, új menü - a szabadidö jegyében.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
08.26.
Fö fogás: Instant nyakleves
A koktélbár kínálata: Alvadt Bloody Mary, Instant Bloody Mary, Magyar Libre
A vendégeket arra kértük, a nyaklevesüket dobják a terem közepén felállított rezsón fortyogó bográcsba, ám ök inkább megtartották azt... ;-)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
08.27.
A menü alapját Dunaújváros flórájának és faunájának adományai képezték.
Vackor-madárberkenye csatni és fosó szilva szósz a Vasmü úti nyilvános wc-k tövéböl, zöld dió pesto és taracklekvár Mécs Miki tanyájáról, birsalma befött és padlizsán Deák Nórától, koktél- és datolyaparadicsomok Páhi Zsolttól, krumpli és alma Irma nénitöl a harmadikról, körte az irodista kisasszonyoktól, lándzsás útifü, cickafark, és levendula az Euroshow Events kiskertjéböl.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
08.28.
A menü a Létminimum Fele Alatt Élök Társasága ajánlásával készült.
(A) menü:
Májkrémes/párizsis/?mlesztett sajtos zsemle/kifli kakós itallal, kálcium tablettával és B12 vitaminnal
(B) menü:
Zabkása párolt céklával és lencsével
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
08.29.
€Laci Cuisine€€ menü - FrieDay:
Eröleves és Rántott Szfinx
Fúziós, aranyozott lacikonyha
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A BudMeal Étterem búcsúvacsorájának elökészítésében a Csakoda majd' minden tagja segédkezett. Köszönet illeti továbbá azt a sok piaci kofát, árust, östermelöt és kiskereskedöt, valamint a szelektív hulladékgyüjök körül megforduló dunaújvárosi lakosokat, akik hátrahagyták a számunkra értékes és inspiráló hulladékokat, lomokat és mindenféle egyéb biszbaszt.
A Piackutatás eredménye:
LECSÓ!
Elsö nap
Második nap
Harmadik nap
Negyedik nap
Ötödik nap