Dés Marci, Mécs Miklós és Trapp Dominika éttereminstallációja az Éjszakai átszálló - Csakoda fesztiválon. Minden nap új étterem, új arculat, új menü - a szabadidö jegyében.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

08.26.

Fö fogás: Instant nyakleves
A koktélbár kínálata: Alvadt Bloody Mary, Instant Bloody Mary, Magyar Libre

A vendégeket arra kértük, a nyaklevesüket dobják a terem közepén felállított rezsón fortyogó bográcsba, ám ök inkább megtartották azt... ;-)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

08.27.

A menü alapját Dunaújváros flórájának és faunájának adományai képezték.

Vackor-madárberkenye csatni és fosó szilva szósz a Vasmü úti nyilvános wc-k tövéböl, zöld dió pesto és taracklekvár Mécs Miki tanyájáról, birsalma befött és padlizsán Deák Nórától, koktél- és datolyaparadicsomok Páhi Zsolttól, krumpli és alma Irma nénitöl a harmadikról, körte az irodista kisasszonyoktól, lándzsás útifü, cickafark, és levendula az Euroshow Events kiskertjéböl.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

08.28.

A menü a Létminimum Fele Alatt Élök Társasága ajánlásával készült.

(A) menü:
Májkrémes/párizsis/?mlesztett sajtos zsemle/kifli kakós itallal, kálcium tablettával és B12 vitaminnal

(B) menü:
Zabkása párolt céklával és lencsével

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

08.29.

€Laci Cuisine€€ menü - FrieDay:
Eröleves és Rántott Szfinx

Fúziós, aranyozott lacikonyha

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

A BudMeal Étterem búcsúvacsorájának elökészítésében a Csakoda majd' minden tagja segédkezett. Köszönet illeti továbbá azt a sok piaci kofát, árust, östermelöt és kiskereskedöt, valamint a szelektív hulladékgyüjök körül megforduló dunaújvárosi lakosokat, akik hátrahagyták a számunkra értékes és inspiráló hulladékokat, lomokat és mindenféle egyéb biszbaszt.

A Piackutatás eredménye:
LECSÓ!


Elsö nap 


Második nap 


Harmadik nap 


Negyedik nap 


Ötödik nap